Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 0035722751112
Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 49€!
SAUCONY

SAUCONY

Η SAUCONY είναι αμερικάνικη εταιρία παραγωγής υποδημάτων και ενδυμάτων με έμφαση στην ικανοποίηση των αγωνιστικών αναγκών των δρομέων κάθε επιπέδου σε όλο τον κόσμο.
SAUCONY : WORRY LESS , RUN MORE

Το πρώτο εργοστάσιο της εταιρείας ιδρύθηκε το 1898 στο Kutztown, Pennsylvania, στις όχθες του ποταμού Saucony. Το 1910, ο Ρώσος μετανάστης Abraham Hyde ξεκίνησε μια εταιρεία υποδημάτων στο Cambridge της Μασαχουσέτης, που ονομαζόταν Hyde Athletic Industries. Με τα χρόνια, η Hyde έγινε γνωστή για την κατασκευή αθλητικών υποδημάτων, συμπεριλαμβανομένων των σημάτων όπως SpotBilt και PF Flyers . Η Hyde Athletic Industries αγόρασε την Saucony στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και την μετέφερε στο Cambridge. Το 1979 δύο από τα παπούτσια της Saucony επιλέχθηκαν στα top 10 από το περιοδικό Runner's World  και από την επόμενη άνοιξη η ζήτηση για το προϊόν είχε αυξηθεί 20 φορές!
Στην SAUCONY πιστεύουν ότι όλοι αναζητούμε κάτι πολύ προσωπικό από το τρέξιμο. Και σε ορισμένες περιπτώσεις οι λόγοι που τρέχει κάποιος είναι τόσο μοναδικοί και απροσδόκητοι όσο και η ίδια η ιστορία του. Γι’ αυτό οι άνθρωποι της SAUCONY κάθε προσπαθούν να βελτιώσουν έστω και λίγο την ζωή των δρομέων σε κάθε επίπεδο προσφέροντας τους τα κατάλληλα ‘’εργαλεία’’ για μια καλύτερη προπόνηση.