Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 0035722751112
Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 49€!

PRO TOUCH

Η PRO TOUCH αποτελεί αποκλειστικό brand της ΙΝΤΕRSPORT και εξειδικεύεται στην κατασκευή εξοπλισμού για κάθε είδους ομαδικού αθλήματος με σκοπό την δημιουργία τεχνολογικά βέλτιστων προϊόντων στην καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.
PRO TOUCH : ΑΤΗLETIC PASSION

Η μάρκα παρουσιάστηκε το 1992 και  έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των ανθρώπων με πάθος για ομαδικά αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, οι πολεμικές τέχνες και γενικότερα καθε είδος ομαδικού αθλήματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου . Η ποιότητα των προϊόντων PRO TOUCH δεν θα απογοητεύσει ποτέ καθώς βασίζεται στην καινοτομία και στους πολλαπλούς ελέγχους στις εκάστοτε συνθήκες σε μοντέρνο σχεδιασμό. Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν αξιόπιστη λειτουργία και μεγάλη ανθεκτικότητα, ενώ η PRO TOUCH είναι αφοσιωμένη  στη στήριξη του αθλητικού πνεύματος του κάθε αθλητή.
Η  PRO TOUCH απευθύνεται  σε παιδιά, έφηβους και ενήλικες άνδρες και γυναίκες. Αυτό που οι καταναλωτές οποιαδήποτε ηλικίας ή φύλου έχουν κοινό είναι ο ενθουσιασμός τους  αθλητικές δραστηριότητες και το ενδιαφέρον τους για ποικιλία διαφορετικών αθλημάτων. Οι καλές και αξιόπιστες λύσεις προϊόντων για κορυφαίες επιδόσεις είναι πιο σημαντικές γι 'αυτούς από την εικόνα ενός λογότυπου μάρκας.