Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 0035722751112
Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 49€!
CHAMPION

CHAMPION

H Champion Η.Π.Α είναι Αμερικανική εταιρεία κατασκευής ενδυμάτων, ειδικευμένη σε αθλητικά είδη. Η μάρκα είναι θυγατρική της HanesBrands Inc. (με έδρα το Winston-Salem, Βόρεια Καρολίνα).

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1919 από τους αδελφούς Feinbloom. Η εταιρεία σύντομα υπέγραψε συμφωνία με τους Michigan Wolverines για την παραγωγή στολών για τις ομάδες τους. Τη δεκαετία του 1930 η εταιρεία μετονομάστηκε σε "Champion Knitting Mills Inc.", που παράγει μπλούζες. Σύντομα, τα προϊόντα Champion θα υιοθετηθούν από την Αμερικανική Στρατιωτική Ακαδημία για να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια ασκήσεων εκπαίδευσης και μαθήματα φυσικής αγωγής .
Η CHAMPION παρήγαγε στολές για όλες τις ομάδες NBA κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990 και μερικές ομάδες NFL κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80 και του '90. Παράγει επίσης αθλητικά ρούχα για πολλά μεγάλα κολέγια . H CHAMPION ήταν επίσης ο κατασκευαστής του εξοπλισμού της Ολυμπιακής ομάδας καλαθοσφαίρισης που αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992.
Από το 2008, η Champion παρήγαγε εξοπλισμό  την Premier League, την Wigan Athletic, την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ουαλίας και τη φανέλα της ελληνικής ομάδας μπάσκετ.