Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 0035722751112
Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 49€!
MC KINLEY

MC KINLEY

Η Μc Kinley αποτελεί αποκλειστικό brand της ΙΝΤΕRSPORT και εξειδικεύεται στην κατασκευή εξοπλισμού για πεζοπόρους , ποδηλάτες , σκιέρ , snowboarders , campers και backpackers που αγαπούν το μεγαλείο της φύσης.
McKINLEY : Escape to Nature!

Η μάρκα πήρε το όνομα της από το βουνό Μc Kinley , το υψηλότερο βουνό της Βόρειας Αμερικής (6.194 μέτρα) και σύμφωνα με τους εμπνευστές της η άγρια ομορφιά της ανέγγιχτης φύσης σε αυτό το περιβάλλον του βουνού και οι πολλές δυσμενείς συνθήκες που οι παθιασμένοι πεζοπόροι πρέπει να αντιμετωπίσουν όταν προσπαθούν να αναρριχηθούν είναι αυτό που ο εξοπλισμός McKINLEY έχει σκοπό να προσφέρει .
Η μάρκα McKINLEY έχει εμπειρία στην κατασκευή εξοπλισμού για δραστηριότητες σε εξωτερικό χώρο εδώ και 30 χρόνια. Ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές εξοπλισμού υψηλής ποιότητας στην Ευρώπη, η McKinley υπόσχεται να προσφέρει τα σωστά προϊόντα για την προσωπική σας περιπέτεια, σε συνδυασμούς ποιότητας και τιμής που όμοιους τους δεν μπορούν να βρεθούν στην αγορά επειδή αξίζει να απολαμβάνεις την άγρια ομορφιά της φύσης αρκεί να είσαι κατάλληλα εξοπλισμένος για να αντιμετωπίσεις τις αντίξοες συνθήκες που θα συναντήσεις.
Και ακόμα και μετά από 30 χρόνια, κανένα από τα προϊόντα δεν φτάνει στα ράφια των καταστημάτων αν δεν έχουν δοκιμαστεί διεξοδικά, έτσι ώστε να μπορείτε να περιμένετε από αυτά να ανταποκριθούν στην υπόσχεσή τους. Έτσι, αν θέλετε να ανεβείτε στο Mount McKinley ή να εξερευνήσετε κάποια χαμηλότερη κορυφογραμμή - ετοιμαστείτε και δοκιμάστε τι σημαίνει να είσαι "δίπλα στη φύση" με τον McKINLEY.