Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 0035722751112
Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 49€!
Reebok

Reebok

Η Reebok είναι μια παγκόσμια εταιρεία αθλητικών υποδημάτων και ενδυμάτων που λειτουργεί από το 2005 ως θυγατρική της adidas. Η Reebok παράγει και διανέμει εξειδικευμένο εξοπλισμό γυμναστηρίου, τρεξίματος.

 ΒΕ ΜΟRE HUMAN


Το 1895, ο Joseph William Foster, στην ηλικία των 14 ετών, άρχισε να εργάζεται στην κρεβατοκάμαρά του πάνω από το  ζαχαροπλαστείο  του πατέρα του στο Μπόλτον της Αγγλίας και σχεδίασε μερικά από τα πρώτα παπούτσια ειδικά για στοίβο. Αφού τα προϊόντα του ανταποκρίνονταν στις ανάγκες των αθλητών, ίδρυσε την επιχείρηση του J.W. Foster το 1900.
Το 1958, στο Μπόλτον, δύο από τα εγγόνια του ιδρυτή, Joe και Jeff Foster, σχημάτισαν μια θυγατρική εταιρεία την οποία ονόμασαν "Reebok", έχοντας βρει το όνομα σε ένα νοτιοαφρικανικό λεξικό που είχε κέρδισει σε αγώνα δρόμου ο Joe Foster. Το όνομα ήταν rhebok και απευθυνόταν σε ένα είδος γρίζας αντιλόπης.
Η εταιρεία κυκλοφόρησε πολυάριθμες αξιοσημείωτες μορφές υποδημάτων, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Reebok Freestyle το 1982 που κατασκευάστηκε και κυκλοφορεί στην αγορά για τις γυναίκες. Η εταιρία εισήγαγε στα τέλη της δεακετίας του 1990 τα παπούτσια ορόσημο Reebok PUMP. Η σειρά κυκλοφόρησε ως παπούτσι μπάσκετ για άνδρες και ως η πρώτη πλήρως ρυθμιζόμενη εφαρμογή στον κόσμο, ελεγχόμενη με χειροκίνητη τρόμπα αέρα.


SERIES
Επιλέξτε και δείτε όλα τα προϊόντα από την αγαπημένη σας σειρά της Reebok