Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 0035722751112
Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 49€!
ARENA

ARENA

Η μάρκα αρένα δημιουργήθηκε από τον  Horst Dassler, γιο του ιδρυτή της Adidas και Πρόεδρο της Adidas France. H εταιρία εξειδικεύεται στην κατασκευή κολυμβητικού εξοπλισμού και υπόσχεται να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε όλους τους κολυμβυτές.


ARENA WATER INSTINCT

Το 1980 η ARENA εισήγαγε το Flyback®. Το Flyback ήταν το πρώτο αγωνιστικό μαγιό στον κόσμο που σχεδιάστηκε με λεπτές λουρίδες για τη δημιουργία μεγαλύτερων ανοιγμάτων ώμων και μια εκτεθειμένη πλάτη για να δώσει στους αθλητές πλήρες εύρος κίνησης στο άνω μέρος του σώματος.Στις αρχές της δεκαετίας του '90 η ΑΡΕΝΑ δημιούργησε μια άλλη τεχνολογική εξέλιξη: το AquaRacer®. Το AquaRacer σχεδιάστηκε έτσι ώστε οι κολυμβητές να γλιστρούν μέσα στο νερό λόγω του εξαιρετικά ομαλού φινιρίσματος και της εξαιρετικής εφαρμογής του με μέγιστη ελευθερία κινήσεων.
Από τη στιγμή που ο ιδρυτής της αρένας Horst Dassler ξεκίνησε την επιχείρησή του, η ARENA επικεντρώθηκε σε ένα σκοπό : στο να ενισχύσουν και να προωθήσουν τα υδρόβια αθλήματα. Μέσα από μια συνεχή αναζήτηση σε ομάδα με αθλητές για έμπνευση, έχουν εξασφαλίσει σταθερά προϊόντα που ταιριάζουν και ξεπερνούν τις προσδοκίες τους και με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των υδρόβιων αθλημάτων, έχουμε δημιουργήσει μια συνάφεια μεταξύ των αθλητών  και των προϊόντων τους.