Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 0035722751112
Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 49€!
NEW BALANCE

NEW BALANCE

H New Balance, είναι αμερικανική εταιρεία κατασκευής υποδημάτων που εδρεύει στη συνοικία Μπράιτον της Βοστώνης των ΗΠΑ. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1906 από τον άγγλο William J. Riley και έχει καταφέρει να είναι μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες αθλητικών υποδημάτων στον κόσμο!
NEW BALANCE : EXCELLENT IS MADE IN BOSTON

Το πρώτο προϊόν που κατασκευάστηκε ήταν ένας εσωτερικός πάτος με τρία σημεία στήριξης που πρόσφερε περισσότερη σταθερότητα και άνεση. Η σύλληψη της ιδέας έγινε από τον ιδρυτή William J., όπου παρατηρούσε το πάτημα της κότας λόγο της σταθερότητας και της ισορροπίας που έχειTo 1938 o William J. κατασκευάζει τα πρώτα αθλητικά παπούτσια στίβου για έναν τοπικό αθλητικό όμιλο (Βrown Bag Harriers). Τα παπούτσια ήταν κατασκευασμένα από δέρμα καγκουρό, ελαφριά και ανθεκτικά.  Το 1953 ο William J. παραδίδει την NEW BALANCE στους Eleanor και Paul Kidd, κόρη και γαμπρό του συνεργάτη του.      
To 1975 η εταιρεία σχεδιάζει το πρώτο υπόδημα 320 NEW BALANCE με το “N” στο πλάι όπου και ψηφίζεται ως το καλύτερο παπούτσι τρεξίματος από το Runner’s World. Το 1980 παρουσιάζεται το μοντέλο 620 με μεσόσολα EVA και εξωτερική σόλα VIBRAM, το πιο ελαφρύ παπούτσι της εποχής του. Το 1994 NEW BALANCE παρουσιάζει μια σειρά από νέες τεχνολογίες στήριξης και απορρόφησης κραδασμών. Η NEW BALANCE , το 2006 κατάφερε να κλείσει 100 χρόνια λειτουργίας στον τομέα των υποδημάτων, προσφέροντας τεχνολογίες για απορρόφηση κραδασμών και στήριξη πατήματος.