Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 0035722751112
Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 49€!
CROCS

CROCS

Η Crocs, Inc. είναι κατασκευαστής υποδημάτων που ιδρύθηκε από τους Scott Seamans, Lyndon  Hanson και George Boedecker, Jr. - για να παράγει και να διανέμει ένα σχέδιο clog αφρού  που αποκτήθηκε από μια εταιρεία που ονομάζεται Foam Creations.

                                           CROCS : COME AS YOU ARE

Τα παπούτσια είχε αρχικά αναπτυχθεί ως παπούτσια για πλοία. Το πρώτο μοντέλο που παρήγαγε η Crocs, το the Beach, παρουσιάστηκε το 2002 στο Boat Show της Φορτ Λόντερντεϊλ στη Φλόριντα και πώλησε τα 200 ζευγάρια που παρήγαγε εκείνη την εποχή. Από τότε έχει πουλήσει 300 εκατομμύρια ζευγάρια παπουτσιών .
Τον Ιούνιο του 2004, η Crocs αγόρασε την Foam Creations και τις παραγωγικές της δραστηριότητες της για να εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα ιδιόκτησίας ρητίνη αφρού που ονομάζεται Croslite. Το Croslite είναι ρητίνη κλειστού κυττάρου Ο αφρός σχηματίζεται στα πόδια του χρήστη προσφέρει ιατρικά οφέλη και άνεση.
Τα παπούτσια παράγονται σε μια σειρά από χρώματα ανάλογα με το μοντέλο. Τα κλασικά στυλ διατίθενται σε περισσότερα από 20 χρώματα. τα περισσότερα στυλ παράγονται σε μια παλέτα από τέσσερις έως έξι χρώματατικούς συνδυασμούς δύο χρωμάτων. Υπάρχουν διαφορετικά στυλ Crocs που γίνονται έτσι ώστε να μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε εποχή.