Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 0035722751112
Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 49€!
CONVERSE

CONVERSE

H Converse είναι μια αμερικανική εταιρεία υποδημάτων που παράγει κυρίως παπούτσια για skateboard και υποδήματα και ενδύματα lifestyle. Ιδρύθηκε το 1908 και  είναι μία από τις πιο εικονικές εταιρείες υποδημάτων της Αμερικής και είναι θυγατρική της Nike, Inc.

                          CONVERSE : SHOES ARE BORING

Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, η εταιρία μετατόπισε την παραγωγή της από το κοινό και, αντ' αυτού, έκανε υποδήματα για στρατιωτικούς. Ήταν ένας από τους λίγους παραγωγούς αθλητικών υποδημάτων και για πάνω από μισό αιώνα η εταιρεία κυριάρχησε στην αμερικανική αγορά υποδημάτων . Από τη δεκαετία του 1970, η εταιρεία έχασε τη δεσπόζουσα θέση της αφού άλλες εταιρείες παρουσίασαν το δικό τους στυλ.

Τα παπούτσια Converse διακρίνονται από διάφορα χαρακτηριστικά, όπως τα διακριτικά αστέρια της εταιρείας, το σόλα από καουτσούκ All Star, το λείο στρογγυλεμένο δάκτυλο και την ταινία περιτυλίγματος.

Η Converse κατασκευάζει τα προϊόντα της με τα εμπορικά ονόματα Cons, Chuck Taylor All-Star, John Varvatos και Jack Purcell. Εκτός από τα ενδύματα και τα υποδήματα, η εταιρεία πουλάει άλλα προϊόντα παγκοσμίως μέσω λιανικών πωλήσεων σε περισσότερες από 160 χώρες και μέσω περίπου 75 καταστημάτων λιανικής πώλησης σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον κόσμο.