Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 0035722751112
Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 49€!
BROOKS

BROOKS

Η Brooks Sports  Inc. είναι μια αμερικανική εταιρία που σχεδιάζει και εμπορεύεται αθλητικά παπούτσια, ενδύματα και αξεσουάρ υψηλών επιδόσεων σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Η Brooks είναι μια εταιρεία που σκοπό έχει την ικανοποίηση των αναγκών όλων των ειδών δρομέων.
BROOKS : A SHOE FOR EVERY RUN

Τα κεντρικά γραφεία της Brooks Sports, Inc. βρίσκονται στην Washington των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Brooks εξαγοράστηκε από τον Russell Brands στα τέλη του 2004.Το 2006 η Russell ανακοίνωσε επίσημα την πώλησή της στην Berkshire Hathaway. Ο Jim Weber είναι ο σημερινός Διευθύνων Σύμβουλος της Brooks Sports, Inc.
Η Brooks Sports, Inc. ιδρύθηκε στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβανίας το 1914 από τον Morris Goldenberg. Το όνομα Brooks επιλέχθηκε από τον Morris Goldenberg από το πατρικό όνομα της συζύγου του Bruchs, το οποίο με τη σειρά του προέρχεται από την εβραϊκή λέξη baruch που σημαίνει "ευλογημένη".
Ανεξάρτητα από την ταχύτητα, το στυλ σας ή από πού ξεκινάτε, είστε πιο ευτυχισμένοι στο τέλος μιας προπόνησης . Αυτό είναι που οδηγεί τους ανθρώπους της Brooks στο να κατασκευάσουν προϊόντα που σας εμπνέουν να τρέξετε και να είστε ενεργοί.