Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 0035722751112
Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 49€!
BODY TALK

BODY TALK

Από το 1996 που η Bodytalk σχεδιάζει και παράγει αθλητικά ρούχα, διατηρεί πολύ ξεκάθαρη θέση για το τι πρέπει να πρεσβεύει η γυμναστική στη ζωή μας και αυτή εκφράζεται εύστοχα με το σλόγκαν ''ΤRAIN FOR PLEASURE ''
Το μήνυμα του train for pleasure είναι σαφές. Δεν κρύβει υπονοούμενα. Αν είχε στόμα, θα φώναζε ένα τεράστιο “Χαλάρωσε!” .Το να γυμνάζεσαι είναι ένα από τα πιο όμορφα δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Δεν είναι δουλειά. Δεν στο επέβαλαν. Δεν είναι full time job. Δεν γίνεται να συνοδεύεται από ντιρεκτίβες και κανόνες. Η Bodytalk έρχεται να απενοχοποιήσει το (ευτυχές) γεγονός ότι δεν είσαι η φίρμα του γυμναστηρίου της γειτονιάς σου, αλλά ένας φυσιολογικότατος άνθρωπος που απλά θέλει να γυμναστεί και να περάσει καλά και σε στηρίζει λέγοντας:
“Mην τρελαίνεστε που δεν κάνετε 3.000 squats. Δεν πειράζει αν δεν είστε οι καλύτεροι στο TRX. Δεν έγινε κάτι αν ο διπλανός σας τρέχει πιο γρήγορα. Γυμναστείτε για να περάσετε καλά. Είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Μην το κάνετε το δυσκολότερο”.