Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 0035722751112
Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 49€!
BILLABONG

BILLABONG

Η Billabong International Limited είναι εταιρεία λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης που παράγει επίσης αξεσουάρ όπως ρολόγια και σακίδια και προϊόντα skateboard και snowboard.

     BILLABONG : LΙFE IS BETTER IN BOARD SHORTS

Το όνομα "billabong" προέρχεται από τη λέξη Wiradjuri "bilabaŋ" που αναφέρεται σε "ρυάκι που τρέχει μόνο κατά τη διάρκεια της βροχερής περιόδου" . Από τον Σεπτέμβριο του 2013, οι Von Zipper,  και η Element  αποτελούν δύο από τις εξέχουσες μάρκες που κατέχει η Billabong

Η Billabong ιδρύθηκε το 1973 από την Gordon Merchant στην Gold Coast, Queensland,της Αυστραλία. Αρχικά σχεδίαζε και δημιουργούσε σορτς στο σπίτι του και έπειτα τα πούλησε σε τοπικά καταστήματα surf. Οι Surfers συνειδητοποίησαν σύντομα την ανθεκτικότητα των σορτς του Merchant που ήταν αποτέλεσμα της τεχνικής της τριπλής ραφής. Ο Merchant κατάλαβε ότι η εταιρεία του έπρεπε να επεκταθεί για να επιτύχει, οπότε η Billabong άρχισε να υποστηρίζει διαγωνισμούς, οι οποίοι αύξησαν την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα προϊόντα του Merchant και η εταιρεία επεκτάθηκε. Μέχρι τη δεκαετία του 1980, τα σορτς της Billabong ήταν παρόντα σε όλη την Αυστραλία.