Η adidas φέρνει την επανάσταση στο τρέξιμο - Θεσσαλονίκη

15 Μαρτίου 2013

H καινοτομία της adidas που θα αλλάξει το τρέξιμο για πάντα είναι ήδη στα καταστήματα adidas & INTERSPORT και περιμένει το κοινό να το γνωρίσει!

Το Σάββατο 16/03/2013 η adidas και η INTERSPORT παρουσιάζουν στο Mediterranean Cosmos Thessaloniki την επαναστατική τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών, BOOSTTM, η οποία προσφέρει τη μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας που επιτεύχθηκε ποτέ.

Το τρέξιμο δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο!

Η adidas και η INTERSPORT επιφυλάσσουν σε όσους επισκεφτούν το Mediterranean Cosmos Thessaloniki πολλές εκπλήξεις, πρωτότυπα happenings, μοναδικά δώρα και την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους «boost specialists» για την επαναστατική τεχνολογία BOOSTTM που συνδυάζει τη μέγιστη αντικραδασμική προστασία, με τη σταθερότητα και την ανταπόδοση ενέργειας.

Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Energy Boost στο ειδικά διαμορφωμένο trial section και να νιώσουν από το πρώτο κιόλας βήμα τη διαφορά από κάθε άλλο running παπούτσι!

Η adidas και η INTERSPORT σας περιμένουν το Σάββατο 16/03/2013 από τις 10:00 έως τις 20:00 στο Mediterranean Cosmos Thessaloniki για μια μοναδική εμπειρία boost!