Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 0035722751112
Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 49€!
RUSSELL ATHLETIC

RUSSELL ATHLETIC

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1902 και παράγει στολές για ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων όπως το αμερικανικό ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, Μπέιζμπολ, σόφτμπολ και βόλεϊ.
RUSSELL ATHLETICS : SETTLE YOUR SCORE

Με πάνω από εκατό χρόνια εμπειρίας από την ίδρυσή της, παρείχε στο παρελθόν στολές και ενδυμασίες για πολλές επαγγελματικές αθλητικές ομάδες των μεγάλων πρωταθλημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Η εταιρεία βασίστηκε στην ιδέα του Benjamin Russell το 1930 όταν ένας παίκτης ποδοσφαίρου στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, πρότεινε μια λύση για την δυσάρεστη αίσθηση που προκαλούνταν από την εφίδρωση από τις μάλλινες φανέλες μετά το τέλος της προπόνησης - μια πιο άνετη, βαμβακερή φανέλα. Ο πατέρας του αφουγκράστηκε τον παλμό της εποχής και άδραξε την ευκαιρία και δημιούργησε μια νέα φανέλα με βάση το βαμβάκι . Οι ομάδες και οι παίκτες παντού αγαπούσαν το άνετο νέο ύφασμα και έτσι γεννήθηκε το πρώτο sweatshirt.
 Σε μια εποχή επέκτασης, ο Ράσελ άρχισε να κατασκευάζει υφαντά αθλητικά ενδύματα, όπως ποδοσφαίρου και μπουφάν μπάσκετ, μπέιζμπολ και ποδοσφαίρου, για ομάδες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σήμερα, πάνω από οκτώ δεκαετίες αργότερα, χιλιάδες ομάδες είναι υπερήφανοι που φορούν το ένθετο "R" του Russell Athletic σε σχεδόν κάθε πεδίο παιχνιδιού.