Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 0035722751112
Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 49€!
HELLY HANSEN

HELLY HANSEN

Η Helly Hansen είναι νορβηγική εταιρεία παραγωγής κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και εργαλείων για αθλήματα και εργασίες στον ωκεανό και στα βουνά, με έδρα το Όσλο της Νορβηγίας.
HELLY HANSEN : ΒΕΤWEEN HUMAN WILL AND NATURE'S FORCES

Ο Helly Juell Hansen ασχολούταν με την θάλασσα από την ηλικία των 14 ετών και το 1877, σε ηλικία 35 ετών, με τη γυναίκα του Maren Margarethe άρχισαν να παράγουν σακάκια, παντελόνια  και μουσαμάδες, κατασκευασμένα από χοντροειδές λινάρι εμποτισμένο με λιναρόσπορο.
Το1949 η εταιρεία ήρθε στο προσκήνιο όταν αναπτύχθηκε η Helox. Το φύλλο από διαφανές πλαστικό PVC ραμμένο σε αδιάβροχα παλτά και καπέλα . Περίπου 30.000 παλτά Helox παράγονται κάθε μήνα.
Επιπλέον η εταιρεία σχεδιασε  και παρήγαγε για τις αγορές υπαίθριων και εργασιακών ενδυμάτων το Fibrepile, το οποίο είναι ένα μονωτικό στρώμα για αδιαβροχοποίηση. Χρησιμοποιήθηκε από σουηδούς ξυλουργούς, οι οποίοι ανακάλυψαν ότι προσφέρουν μόνωση ενάντια στο κρύο και προσφέρει διαπνευσιμότητα  κατά τη σκληρή  εργασία στο δάσος.
Το 2012, η Helly Hansen εισήγαγε την τεχνολογία H2 Flow με το σακάκι H2 Flow. Το σακίδιο H2 Flow επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος του.