Συνεργασία ΕΠΟ - INTERSPORT

18 Απριλίου 2013

Η INTERSPORT και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνουν τη συνεργασία τους.

Η INTERSPORT, νούμερο ένα αλυσίδα αθλητικών ειδών σε παγκόσμιο επίπεδο, και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνουν σήμερα την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας, η οποία αφορά υποστηρικτικό πακέτο στη Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου και στην Ομοσπονδία.

«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε την INTERSPORT στην οικογένεια της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η χορηγική συνεργασία με τη μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών ειδών μάς γεμίζει με ικανοποίηση, καθώς αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη αναγνωρισμένων brands προς την ΕΠΟ. Ταυτόχρονα, το έμπρακτο ενδιαφέρον της INTERSPORT στους τομείς της ανάπτυξης και διάδοσης του ποδοσφαίρου συμβαδίζει με τη δική μας αντίληψη για τη σημασία των υποδομών του ποδοσφαίρου και την εμπέδωση του φίλαθλου πνεύματος, από τις ακαδημίες μας έως και τις Εθνικές Ομάδες», σχολίασε ο Γιάννης Φαρφαρέλλης, Εμπορικός Διευθυντής της ΕΠΟ.

«Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σήμερα την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ της INTERSPORT και της ΕΠΟ, ενός από τους σημαντικότερους φορείς στο χώρο του αθλητισμού στην Ελλάδα, τον οποίο συγχαίρουμε για το έργο του. Ως παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά αθλητικών ειδών και βλέποντας τον αθλητισμό σαν την κληρονομιά και την πεμπτουσία της INTERSPORT, αντιλαμβανόμαστε το ρόλο που καλούμαστε να παίξουμε στην ανάπτυξη και διάδοσή του. Έτσι, ως μέρος της στρατηγικής μας, στηρίζουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, δίνοντας μάλιστα βαρύτητα στα ανερχόμενα ταλέντα των προεπιλογών της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο μέλλον», δήλωσε ο Νικήτας Πέτρου, Εμπορικός Διευθυντής της INTERSPORT.